Home » Auto » Siemens instaleaza 100 de statii de reincarcare in Portugalia

Siemens instaleaza 100 de statii de reincarcare in Portugalia

Nemții de la Siemens au primit un contract substanțial în Portugalia pentru instalarea a 100 de stații de reîncărcare pentru automobilele electrice.
Portugalia este unul din liderii europeni în ce privește infrastructura necesară noilor automobile. Investițiile masive derulate în ultimii 4 ani sunt încurajate de guvern dar și de lipsa resurselor de petrol, țara fiind dependentă de importuri.
Comanda, făcută de consorțiul Mobi.E (electric-mobility consortium), va pune la dispoziția șoferilor portughezi stațiile Siemens Charge CP700A ce pot oferi între 3.7 kW și 22 kW, astfel încât timpii de reîncărcare să se reducă substanțial.
Stațiile vor fi amplasate în parcarile publice situate în apropierea centrelor comerciale, hotelurilor și aeroporturilor. Scopul celor de la Mobi.E e ca până în anul 2020 să construiască o rețea ce poate să susțină 600.000 de automobile electrice.

Etichete: ,
Postat de in data de 21 august 2011. In categoria Auto, Electric. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

You must be logged in to post a comment Login

center>