Volt EV Charging Drone te scoate din impas

Drona din imaginea de mai jos mi-a adus aminte de câteva „glume de autobază”. Prima este oferită de șoferii de la RATB, ce erau foarte supărați de sosirea noilor troleibuze de la care nu puteau să fure curent cu găleata. A doua glumă e culeasă din școlile de mecanici auto, unde bobocii erau trimiși să aducă o găleată de compresie. Poate, în viitor, șoferii nu vor fura motorină de la autobază, ci curent, nu cu găleata, ci cu drona 🙂

Aduceți-mi o dronă de curent, vă rog!

Volt EV Charging Drone este o dronă ce se va deplasa după automobilele electrice care au bateriile complet epuizate și nu se mai pot mișca nici măcar un metru. Drona are un acumulator ce poate oferi aproximativ 3KWh, o cantitate de energie cu ajutorul căreia se pot câștiga 20 – 25 de kilometri de autonomie, distanță care ar trebui să fie suficientă pentru a duce automobilul la o stație de reîncărcare. Drona este automată și poate fi chemată în ajutor prin intermediul unei aplicații de mobil.
Volt EV Charging Drone nu este prima soluție de acest fel. Amazon a patentat un dispozitiv similar. Pe viitor, pe măsură ce automobilele electrice vor fi tot mai numeroase, vor apărea și astfel de servicii, care vor oferi curent cu drona celor care fac „pana prostului” în versiunea electrică.

Volt EV Charging Drone
Volt EV Charging Drone

Lasă un răspuns