Victor Ponta vrea o Dacia electrică

Victor Ponta este mare amator de automobile iar acest lucru se vede atât în competițiile sportive când stă în dreapta pilotului cât și în politică unde stă în dreapta socrului și sub fusta Dacianei.
Victor Ponta a făcut o vizită la uzina Dacia din Mioveni.

Premierul român Victor Ponta a vizitat uzinele Dacia de la Mioveni, joi, 17 mai. Delegaţia din care au mai făcut parte şi alte personalităţi politice locale şi centrale a vizitat Departamentul Montaj din Uzina Vehicule şi a avut o întrevedere cu managementul Dacia. Discuţiile au avut ca principale teme activităţile Grupului Renault în România şi proiectele viitoare ale Dacia.
La finalul vizitei, premierul a declarat jurnaliştilor că Dacia reprezintă un exemplu de privatizare de succes şi că va susţine investitorii mari şi serioşi, aşa cum este şi Renault. El i-a mulţumit directorului general al Dacia şi al Grupului Renault în România, Jérôme Olive, pentru primirea făcută.

Ce nu știe Victor Ponta este faptul că există un automobil Dacia Sandero electric dezvoltat de Facultatea Auto din Pitești.
Mai multe detalii despre automobilele Dacia modificate ale facultății auto din Pitești puteți găsi pe pagina aceasta.

Lasă un răspuns