Home » Auto » Smart electric pentru România

Smart electric pentru România

Noul Smart Fortwo electric este disponibil în România prin intermediul dealerilor autorizați.
Prețurile de pornire pentru smart Fortwo Coupe electric drive încep de la 18.553 euro (fără TVA) iar pentru smart Forfour electric drive, de la 19.108 euro (fără TVA). Lansarea pe piață va avea loc în luna iunie.

Prețul noului Smart electric devine interesant!

De notat e faptul că cei interesați de achiziționarea modelelor smart electric drive pot beneficia, prin intermediul programului guvernamental Rabla Plus, de un ecotichet în valoare de 10.000 euro, dedus din prețul cu TVA al mașinii, fără a fi nevoiți să caseze o mașină veche.

Smart ForTwo Electric

Smart ForTwo Electric


Noile soluții de încărcare ale smart electric drive permit încărcarea completă a bateriilor de două ori mai rapid decât în cazul modelului anterior – în doar 3 ore și jumătate.
Prețurile modelelor smart electric drive includ și bateria, a cărei garanție se întinde pe 8 ani, în limita a 100.000 km.
Noul Smart oferă un motor electric de 60 kW (81 CP) amplasat în spate, ce transmite puterea către roti printr-un raport constant. Cuplul maxim de 160 Nm este atins aproape instantaneu. Autonomia modelului se întinde până la aproximativ 160 km. Viteza maximă este limitată la 130 km/h pentru a maximiza autonomia mașinii.
Un încărcător rapid de 22 kW va fi disponibil începând cu 2018 (la un cost de 706 euro + TVA). Acesta va permite încărcarea noului smart electric drive într-un timp extrem de scurt – în mai puțin de 45 de minute (20-100%).

Etichete:
Postat de in data de 27 mai 2017. In categoria Auto. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

You must be logged in to post a comment Login

center>