SHARE NOW cumpără 200 de autombile electrice pentru Munchen

BMW i3

Bavarezii doresc extinderea mobilității electrice în cel mai mare oraș din sudul Germaniei. Într-un memorandum de înţelegere publicat la 3 septembrie la München, LHM şi BMW Group îşi extind colaborarea.

Furnizorul de car-sharing SHARE NOW, care a fost format la începutul anului 2019 ca parte a joint-venture-ului între BMW Group şi Daimler AG, îşi va extinde semnificativ flota electrică în cadrul acordului: ca atare, 200 de automobile BMW i3 vor fi disponibile în total pentru clienţii SHARE NOW pe şoselele din München până la finalul anului.

Aceste măsuri sunt concepute pentru a accelera tranziţia la mobilitate durabilă deja începută într-un efort de a îmbunătăţi calitatea aerului în München. În numele Municipalităţii, departamentul de lucrări publice, Stadtwerke München, va instala 550 de staţii de încărcare (cu un total de 1100 de puncte de alimentare), pe domeniul public până la finalul anului 2019.

În prezent sunt 460 de posturi de încărcare cu 920 de puncte de alimentare pe teritoriul oraşului. Până la finalul anului 2020, până la 1.655 de puncte de încărcare vor fi montate în clădirile rezidenţiale, pe domeniul comercial şi în parcările auto publice. Până la 400 de puncte de încărcare suplimentare vor fi instalate pe domeniul public de furnizori privaţi.

 

BMW i3
BMW i3