SH-ul cu surprize

Automobilul prezentat in fotografiile de mai jos a fost cumparat de un cetatean rus contra sumei de 13000 de dolari. Anuntul descrie un Audi A3 cu 80.000 de kilometri „reali”, 180 de cai putere si motor de 1731cc, pe benzina, o adevara bijuterie care-si merita din plin fiecare banut.
 Recent dupa achizitia automobilului la care a visat, unul din difuzoarele sistemului audio nu a mai functionat. La o inspectie mai amanuntita clientul nostru  a gasit un set de fotografii si textul de mai jos:
Draga prietene, Iti multumesc ca ai cumparat masina. Cu putin timp in urma am avut un accident si a trebuit sa o vand, nu te ingrijora am scapat nevatamat iar masina era asigurata. Deci am luat banii de la compania de asigurari si am plecat la un cimitir de masini sa-mi procur piesele necesare reparatiei. Cu multa rabdare am cules fiecare componenta necesara si le-am sudat intr-un tot unitar iar masina este ca si noua. Nu trebuie sa te plangi ca ai o masina sportiva si nu e rosie, interiorul usii de la sofer a ramas nevopsit„.
Click pe imagini pentru detalii.

Lasă un răspuns