Home » Auto » Volkswagen Passat EcoFuel

Volkswagen Passat EcoFuel

Volkswagen a dezvaluit in cadrul Salonului Auto de la Bologna o versiune speciala a modelului Passat. Nemtii experimenteaza in continuare noi solutii pentru reducerea consumului de combustibil cu ajutorul lui Passat EcoFuel. Versiunea prezentata la Bologna combina o alimentare cu metan cu un propulsor turbo cu injectie directa.
Resursele oferite de noul Passat EcoFuel sunt demne de lauda, sub capota ascunzandu-se 150 de cai putere si un cuplu motor de 250 Nm, disponibili intre 1.500 si 4.500 de rotatii. Sprintul de la 0 la 100 de km/h se realizeaza astfel in 9.8 secunde.

Volkswagen Passat EcoFuel

Volkswagen Passat EcoFuel


Desi pare greu de crezut, consumul se imbunatateste cu 20%, permitandu-i noii versiuni Volkswagen sa obtina o autonomie de peste 800 de kilometri. Bineinteles, in conditiile in care cele trei rezervoare de metan sunt pline impreuna cu cel de benzina, a carui capacitate insumeaza 31 de litri.
Emisiile scad si ele, de la 123 g/km pana la 119 g/km CO2, multumita in mare parte si transmisiei DSG.
Sursa: www.consumredus.ro

Etichete: , ,
Postat de in data de 18 martie 2009. In categoria Auto. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

You must be logged in to post a comment Login

center>