Salonul Auto Bucuresti nu va avea loc anul acesta

Anul acesta nu vom putea vedea pe viu cele mai noi modele auto. Din cauza crizei financiare si a interesului scazut al cumparatorilor in aceasta perioada singura expozitie auto importanta din Romania se amana pentru anul urmator. Comunicatul de presa suna in felul urmator:
Compania Premium Expo va aduce la cunostinta cu parere de rau amanarea Salonului Auto Bucuresti si Accesorii ce urma sa aiba loc in perioada 6-11 octombrie 2009, pentru luna octombrie 2010, asa cum de altfel fusese prevazut initial in calendarul nostru expozitional.
Principalele motive care au stat la baza luarii acestei decizii au fost atat reticenta afisata de unii importatori, cat si nehotararea acestora privind aderarea la un eveniment care, in opinia noastra, ar fi insufletit piata auto atat la nivel national cat si la nivel local si regional.
Consideram ca noile aparitii auto ale anului 2009 cat si cele deja existente ar fi avut un impact mai mare asupra consumatorului final care-si doreste sa regaseasca intr-un singur loc ofertele existente atat in domeniul auto cat si pe segmentul accesorii.
Mentionam toate acestea cu atat mai mult cu cat in majoritatea capitalelor si oraselor din regiunea sud-est europeana (ex. Sofia, Belgrad, Kiev, Istanbul, Brno) s-au desfasurat saloane auto in acest an de criza economica.
Dorim in continuare ca SAB & Accesorii sa aiba loc in anii in care evenimentul auto international romanesc nu se desfasoara. In acest sens va comunicam lansarea SAB & Accesorii asa cum era prevazuta initial in luna octombrie a anului 2010.
Desi decizia amanarii evenimentului a fost una foarte grea, suntem convinsi ca reprezinta in momentul de fata decizia corecta pentru companiile deja inscrise la acest eveniment, care nu ar fi putut beneficia de imaginea, mediatizarea si toate conditiile necesare organizarii unui salon auto de renume.

Lasă un răspuns