Prezentarea noului model Dacia

Dacia ne prezinta putin cate putin un nou model pe care il vom vedea cel mai probabil in „carne si oase” in data de 3 martie, atunci cand se va deschide salonul auto de la Geneva.
Animatiile din clipul de mai jos lasa sa se anticipeze forma unui crossover spatios care sa poata concura cu SUV-urile coreene.

Update:  pe site-ul oficial al salonului de la Geneva denumirea conceptului Dacia apare ca ZEentry. Pentru a va convinge accesati linkul urmator: http://www.salon-auto.ch/en/premieres/index_search.php?idIndex=166&idPage=1&query=dacia

2 Comments on “Prezentarea noului model Dacia”

  1. Dacia devine o marca respectata in occident, pretul si calitatea fac ca vanzarile Dacia sa intreaca orice asteptari. Felicitari celor de la Dacia pentru noul model ce va fi prezentat la Geneva si mult succes centrului Renault Technologie Roumanie, singurul centru de proiectare auto din Europa de Est. Inginerii auto romani au acum posibilitatea sa-si traspuna ideile in practica gratie colaborarii cu Renault, sunt convins ca Dacia este peste multe masini cu pretentii si va oferii un nivel ridicat de satisfactie posesorilor. Patru ani fara dureri de cap pentru romanii ce iubesc DACIA.

  2. Dacia nu are nu stiu ce calitate dar se pare ca s-a facut respectata in europa cum spune si Cristi, prin preturi destul de mici pt. cei din occident…Sunt curios cum v-a arata noua dacie din reclama…un fel de family? gen vw sharan?

Lasă un răspuns