Home » Auto » Nou – Service Cefin dedicat autobuzelor şi autocarelor

Nou – Service Cefin dedicat autobuzelor şi autocarelor

Cefin România a deschis, începând cu 5 ianuarie, la sediul său de pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, km. 13,2, primul spaţiu de service dedicat întregii game de autobuze şi autocare Iveco Irisbus, marcă reprezentată de divizia specializată 4 BUS. Investiţia se ridică la peste 650.000 de euro.
Aflat în imediata vecinătate a service-ului de camioane Iveco, noul service are o suprafaţă utilă de 600 metri pătraţi, dispune de patru posturi de lucru şi echipamente de ultimă generaţie. Spaţiul este dotat cu un elevator tandem cu două rampe de 23+23 tone, specific asistenţei tehnice a autobuzelor şi autocarelor.
Noul spaţiu aduce plus valoare calităţii serviciilor oferite de Cefin, atât pentru reparaţiile de autobuze şi autocare, cât şi pentru activitatea de service a camioanelor Iveco, respectiv, pe de o parte, investiţia creează un spaţiu special dedicat activităţii de service pentru vehiculele de transport călători produse de Iveco Irisbus, iar pe de altă parte, prin mutarea în noua locaţie, atelierul mecanic Iveco în care erau efectuate inainte aceste reparatii, beneficiaza acum de un spatiu suplimentar, care îmbunătăţeste eficienţa în unitate.
4 BUS distribuie în România toată gama de autovehicule de transport călători produsă de Iveco Irisbus – modelele Arway, Crossway, Citelis, Daily, Domino HDH, Magelys, Crossway LE, Proxys, Proway şi Evadys H. În 2008 compania a comercializat un total de 400 minibuse, autobuze şi autocare.
sursa: comunicat de presa

Etichete: , , , ,
Postat de in data de 8 ianuarie 2009. In categoria Auto. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

2 Responses to Nou – Service Cefin dedicat autobuzelor şi autocarelor

You must be logged in to post a comment Login

center>