REVA dispune acum de un panou fotovoltaic

Daca in urma cu cateva zile, REVA (Reva Electric Car Company) prezenta primul model ce beneficia de un pachet de acumulatori litiu-ion mai performanti, astazi indienii au prezentat un prototip ce poarta un panou fotovoltaic pe plafon.
Chetan Maini, unul din reprezentantii REVA, a declarat cu ocazia „Indian Climate Solutions Road Tour” ca evenimentul la care participa ii ofera prilejul de a face cunoscuta tehnologia avansata REVA.
Prototipul REVA ce participa la acest circuit are o autonomie ce poate ajunge in conditii ideale pana la 198 de kilometri.
Circuitul are o lungime de 3500 kilometri si trece prin 15 orase. Modelul standard dispune de baterii litiu-ion ce imbunatatesc performantele modeste ale autoturismului de oras, autonomia creste in noua varianta la 120 de kilometri iar viteza maxima atinge 80km/h.
In ciuda laudelor aduse micutului automobil REVA se afla inca cu un pas in spatele concurentilor sai europeni. Masinuta are o constructie firava, nu beneficiaza de frana regenerativa iar pretul este mult prea mare comparativ cu performantele oferite

In clipul de mai jos pot fi urmarite cateva secvente cu noul model REVA

Lasă un răspuns