Home » Auto » Mazda anunță noua motorizare Skyactiv-G150

Mazda anunță noua motorizare Skyactiv-G150

Noua Mazda CX-30 și compacta Mazda 3 pot fi comandate de acum și cu noua versiune a motorului Skyactiv-G de 2l și 150 CP, care completează gama existentă de motorizări pe benzină ale modelelor, compusă din Skyactiv-G122 și revoluționarul Skyactiv-X180. Noul Skyactiv-G150 prezintă aceleași tehnologii specifice Mazda destinate economiei de combustibil: dezactivarea cilindrilor și sistemul mild-hybrid de 24V.

Noua versiune a motorului Skyactiv-G poate fi conectată la o transmisie manuală sau la cea automată cu șase rapoarte.

În echiparea noii Mazda CX-30, motorul va oferi un consum minim combinat de 5,3l/100 km ( consum NEDC) pentru versiunea cu tracțiune integrală și transmisie manuală, în timp ce sub capota Mazda 3 consumul minim combinat ce poate fi obținut este de 5l/100 km pentru varianta sedan cu transmisie manuală. Motorul respectă standardele de emisii Euro6d.

Mazda 3 și Mazda CX-30 echipate cu motorul Skyactiv-G150 pot fi deja comandate de la orice partener Mazda din România, iar configurațiile permit achiziția modelelor prin intermediul Programului de înnoire a Parcului auto naţional.

Etichete:
Postat de in data de 25 februarie 2020. In categoria Auto. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login

center>