Masteratul in Managementul Logisticii, la a doua generatie de absolventi

Programul de masterat in „Managementul Logisticii” organizat de Universitatea din Pitesti in parteneriat cu Automobile Dacia a ajuns la a doua generatie de absolventi. 32 de studenti si-au sustinut de curand lucrarile de disertatie, iar rezultatul a fost o adevarata reusita: promovabilitate 100%.
Masteratul in „Managementul Logisticii” este organizat de catedra de Mecanica si Tehnologie de la Universitatea din Pitesti si sustinut de Automobile Dacia si Universitatea Tehnica „Belfort-Montbéliard” din Franta. Dacia se implica in formarea studentilor oferindu-le burse de studiu, dar si expertiza, prin intermediul specialistilor sai in logistica industriala. Anul acesta, nu mai putin de 20 din cei 32 de studenti au beneficiat de bursele oferite de Dacia.
Programul de masterat dureaza trei semestre si este destinat acelor absolventi care lucreaza sau isi doresc sa lucreze in domeniul logisticii industriale sau al gestiunii productiei. Cursurile sunt interdisciplinare, oferindu-le studentilor si notiuni de calitate si audit in logistica, gestiunea productiei si a stocurilor, metode si instrumente de management industrial.
Urmatoarea selectie a candidatilor pentru acest masterat se va desfasura in toamna, in colaborare cu departamentul „Relatii Universitati” de la Dacia.

Lasă un răspuns