Porneste masina cu iPhone-ul!

Viper SmartStart este singura aplicaţie din lume care permite utilizatorilor să-şi pornească maşina de oriunde prin apăsarea unui singur buton al iPhone-ului sau iPodul-ui din dotare. Aceasta poate fi descărcată gratuit de pe Apple App Store şi este compatibilă cu sistemele de securitate Viper cu pornirea motorului din telecomandă. Posesorii unui astfel de sistem au posibilitatea de a-şi instala rapid modulul SmartStart pentru a avea acces la aplicaţie.
Viper SmartStart oferă un grad ridicat de confort în anotimpurile reci, când dezgheaţă geamurile şi încălzeşte interiorul maşinii, dar şi pe timp de vară, când răcoreşte maşina prin activarea aerului condiţionat.
Modulul Viper SmartStart va fi disponibil în România începând cu data de 1 aprilie 2010 în toate magazinele Falcon Electronics la preţul de 299 USD, fără TVA.
Spre deosebire de majoritatea sistemelor de securitate cu pornirea motorului din telecomandă, Viper SmartStart are rază de acţiune nelimitată. Practic, maşina ta poate fi comandată de oriunde, atâta vreme cât telefonul are semnal Internet.

Lasă un răspuns