Kilometraj de Logan

Fiabilitatea unui automobil este un lucru foarte important, costurile unei reparații fiind destul de costisitoare la dealer. Multe automobile din import au sute de mii de kilometri, calitatea acestora fiind ieșită din comun. Din păcate există și mașini scumpe care se defectează de mai multe ori înainte să facă 100.000 de kilometri.
Dacia Logan este un automobil ieftin, ușor de întreținut și foarte fiabil. Putem spune fără a ne lăuda, că este la fel de fiabil ca Mercedes, BMW sau Toyota.
Testul taximetristului este cea mai bună metodă de a compara fiabilitatea și rezistența la uzură. Un automobil în regim de taxi merge în traficul aglomerat, ambreiajul și cutia de viteze sunt solicitate iar motorul funcționează o perioadă mare de timp. Taximetriștii și clienții lor nu sunt întotdeauna atenți cu automobilul.
Dacia Logan dovedește cu fapte că este un automobil foarte fiabil, construit bine de inginerii și muncitorii români.
Recent am mers cu un taxi Logan care funcționa impecabil deși avea nu mai puțin de 400.000 de kilometri pe bord. Șoferul mi-a spus că a avut grijă să înlocuiască toate consumabilele la timp și nu a avut nevoie de reparații majore. Am văzut taxiuri Logan cu 420.000 iar prima dată când am să mă urc într-unul care a depășit 500.000 de kilometri nu voi ezita să-i fac o poză.

Kilometraj Dacia Logan
Kilometraj Dacia Logan

Lasă un răspuns