Home » Auto » Honda Civic Type R 2015 debutează la Geneva cu 270 km/h

Honda Civic Type R 2015 debutează la Geneva cu 270 km/h

Honda Civic Type R debutează la Geneva cu o viteză de top de 270 km/h, valoare ce nu poate fi rivalizată de concurenții săi din clasa hot-hatch-urilor compacte cu tracțiune. Acest lucru a fost posibil datorită noului motor VTEC Turbo de 280 cai putere.
Unul dintre elementele aerodinamice cu rol esențial în ecuația optimizării curenților de aer este podeaua plată a caroseriei care, împreună cu difuzorul aerodinamic din partea din spate a mașinii, generează o zonă de curenți de aer care „lipește“ efectiv mașina de asfalt.
Pentru a folosi la maxim resursele de putere oferite de noul Type R, sistemul de frânare a fost dezvoltat special pentru acest model de către Brembo și dispune de discuri perforate și ventilate cu diametru de 350 mm în față cu etrieri cu 4 pistoane. Noul Civic Type R va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Geneva (3-15 martie) în culoarea Championship White – o nuanță specială ce a fost folosită de generații succesive ale hot-hatch-ului nipon.

Honda Civic Type R 2015 debutează la Geneva

Etichete:
Postat de in data de 11 februarie 2015. In categoria Auto, Auto Sport. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

You must be logged in to post a comment Login

center>