Dacia Spring a înregistrat în România un succes extraordinar

Dacia Spring Electric

În ultimul an, în România, toate mărcile auto au reușit să vândă aproximativ 3000 de autovehicule electrice. Dacia a deschis precomenzile pentru modelul Spring în data de 20 martie 2021. În numai 4 ore au fost înregistrate 1500 de precomenzi, pentru care clienții au achitat 99 de euro. Platforma online a celor de la Dacia a căzut din cauza numărului mare de vizitatori. După 48 de ore, numărul precomenzilor a trecut de 4000 de automobile comandate.
Dacă există o marcă auto care să facă automobilul electric cu adevărat un produs de masă, aceea este cu siguranță Dacia.


În Franța, firma de închirieri auto E.Leclerc a comandat 3.000 de exemplare Dacia Spring. Automobilul vândut sub marcă românească nu este disponibil în toate țările europene, existând o producție limitată față de cererea pe care o înregistrează.

Mulțumim tuturor celor ce au înregistrat o precomandă pentru Noua Dacia Spring. Datorită succesului enorm de care s-a bucurat acest model, vă informăm că temporar precomenzile sunt închise. Vă recomandăm înscrierea pe lista de așteptare pentru a fi contactați cât mai curând de către un agent Dacia.

Dacia Spring oferă o autonomie de 305 km în ciclu WLTP urban, 230 km în ciclu WLTP mixt. Dacia Spring are un preț de 7.700 euro după aplicarea subvențiilor Rabla Plus și Rabla Clasic 2021. Mașina este proiectată în România și asamblată în China, primele exemplare vor fi livrate în țara noastră din luna septembrie 2021.