Dacia a fabricat automobilul Duster cu numărul 2.000.000

Dacia Duster 2018

Automobile Dacia marchează un nou record demonstrând încă o dată că cerințele pieței sunt cele care dictează vânzările și nu comentariile de pe Internet.

Automobilul Dacia Duster cu numărul 2.000.000 a fost fabricat chiar astăzi, 13 mai 2021. Exemplarul în cauză este un model in seria limitată Duster Avantaj ECO-G 100 ce poate fi alimentat atât cu benzină, cât și cu GPL. Ca fapt divers, Dusterul cu numărul 1.000.000 a fost produs în anul 2016.

„Duster este un simbol naţional de reuşită. Un model pentru care s-a lucrat intens şi la care au contribuit angajaţi din toate meseriile şi domeniile de activitate ale Renault Group în România. Am un sentiment de mare bucurie că, alături de colegi, am reuşit să depăşim provocările din ultimul an şi să marcăm astăzi, împreună, o cifră istorică. Vom continua să ne onorăm clienţii prin produse de calitate, cu cel mai bun raport prestaţii/preţ, aşa cum i-am obişnuit. Totodată, vom avea grijă să rămânem competitivi”, a declarat Miguel Oliver-Boquera, Director al Uzinei Vehicule Dacia şi Coordonator al platformei industriale de la Mioveni.