Tesla deschide prima reprezentanță în România

Tesla Model Y

Tesla a deschis prima reprezentanță oficială din România și oferă posibilitatea de a comanda direct automobilele sale electrice. Având o reprezentanță în țara noastră, mașinile electrice Tesla beneficiază de ecobonusul în valoare de 45.000 de lei din partea autoritățilro române. Vizitatorii centrului comercial Promenada Mall, din Calea Floreasca 246B, vor putea admira cele mai titrate creații americane în materie de condus electric.

Cel mai interesant automobil electric pentru șoferii români va fi cu siguranță Model 3, disponibil în versiunile Standard Range Plus, Long Range și Performance. Prețul pentru Model 3 cu baterie de 50 kWh pleacă de la 42.990 euro și ajunge la 34.970 euro după aplicarea ecobonusului. Opțiunea Autopilot adaugă un cost de 3800 de euro la prețul de pornire. Pachetul Full Self Driving costă 7500 de euro. Veștile mai puțin bune țin de livrările întârziate ce caracterizează achizițiile de automobile Tesla. Clienții români, care vor putea comanda din luna septembrie își vor primi automobilul începând cu 2022.

Service oficial Tesla în România

Tesla a comunicat faptul că urmează să deschidă în cursul acestui an primul service oficial, rezolvând una dintre cele mai mari probleme ale șoferilor români. Atunci când vor întâmpina o problemă, posesorii de automobile Tesla nu vor mai fi nevoiți să ajungă la Viena și își vor putea rezolva problemele la București. Până la inaugurarea acestui service, Tesla va lansa un serviciu denumit Service Mobil, pentru toți clienții existenți.

Superchargere Tesla în România

Tesla are în România două stații de reîncărcare din categoria Supercharger, în Timișoara și București, urmând să deschidă alte puncte de încărcare în Sibiu, Pitești și Constanța.