Cresteri salariale in 2009 la Dacia

Motive de bucurie pentru toti locuitorii judetului Arges. Saptamana trecuta a avut loc a doua serie de negocieri pe anul 2009 intre administratia Dacia si Sindicatul Autoturisme Dacia privind capitolul salarizare. in urma negocierilor, angajatii companiei vor beneficia de o crestere salariala de 110 lei si de o prima in valoare medie de 400 de lei.
Cresterea salariala este valabila incepand cu data de 1 septembrie 2009, plata fiind prevazuta in prima parte a lunii octombrie. in acordarea acestei mariri salariale, conducerea Dacia a tinut seama de pastrarea puterii de cumparare a salariatilor sai in contextul actual.
Aceasta este cea de-a doua crestere salariala acordata de Automobile Dacia pe anul 2009. La prima serie de negocieri din luna februarie s-a stabilit marirea salariilor cu 70 de lei incepand cu data de 1 ianuarie si cu 40 de lei, incepand cu data de 1 aprilie. Astfel, Dacia a acordat anul acesta o crestere salariala generala in valoare de 220 lei.
Tot in anul 2009, salariatii Dacia au beneficiat de o prima de 700 de lei pentru participarea la profitul societatii pe anul 2008, o prima pentru sarbatorirea Pastelui in valoare de 614 lei si o prima de vacanta de 818 lei.

Dacia
Dacia

Lasă un răspuns