Home » Auto » Castiga un automobil Duster!

Castiga un automobil Duster!

Dacia Duster va sosi in toata reteaua comerciala Dacia odata cu Operatiunea Porti Deschise, care are loc in perioada 15 – 18 aprilie. 4 vehicule Dacia Duster pot fi câstigate la „Jocul cheii” si inca unul este pus in joc la tombola.
Vizitatorii showroom-urilor Dacia pot descoperi si testa gratuit in premiera cel mai nou model lansat de Dacia, Duster.
Timp de patru zile, clientii pot participa la „Jocul cheii” sau la o tombola in urma carora pot fi câstigate 5 vehicule Dacia Duster 1.6 16V 4×2, culoare bleu navy.
Pentru „Jocul cheii” au fost distribuite 500 000 de pliante care contin câte o cheie. Pliantele pot fi gasite in presa nationala si in showroom-urile Dacia. Pentru a deveni posesorul fericit al unuia dintre cele 4 Dacia Duster la „Jocul Cheii”, participantul trebuie sa incerce cheia in vehiculul Duster expus in show-room. Cheia care porneste motorul Duster este cheia câstigatoare.
In cazul in care participantul nu a avut succes la „Jocul cheii”, acesta mai are o sansa, la tombola, in urma careia poate câstiga tot un vehicul Dacia Duster 1. 6 16 V 4×2. Acesta trebuie doar sa completeze talonul atasat pliantului cu cheie si sa-l introduca in urna.
Participarea la concursul „Jocul cheii” si la tombola este posibila doar in perioada 15 – 18 aprilie, intre orele 9:00 – 19:00.

Dacia Duster

Dacia Duster

Etichete: , , , ,
Postat de in data de 14 aprilie 2010. In categoria Auto. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

You must be logged in to post a comment Login

center>