Mihai Marinescu este in weekend pe Circuit de Catalunya

Prima cursă din ultima etapă a Formulei 2, competiție sub egida Federației Internaționale de Automobilism ce este privită ca pepinieră pentru Formula 1, se va desfășura pe ploaie. Mihai Marinescu a ajuns pe circuitul catalan din postura de câștigător al primei curse de la Monza și are șanse la podium în pofida ploii.
Cursa de sâmbătă se va desfășura pe pista udă potrivit prognozei meteo atât la ora calificărilor, cât și la cursă urmând să plouă. Mihai este la Barcelona deja de la mijlocul săptămânii și a avut posibilitatea să se acomodeze cu circuitul datorită sesiunilor de teste oficiale programate joi.
La finalul zilei de teste, pilotul brașovean avut al 8-lea timp fiind la 1,512 sec. de Miki Monras. Vineri, se desfășoară antrenamentele libere, iar Mihai a decis să nu uzeze foarte mult pneurile. Acest fapt asociat cu întreruperea prematură a sesiunii din pricina ieșirii în decor a trei monoposturi (Hegewald, Kralev, Mun) l-a dus în a 10-a poziție a clasamentului timpilor din primul antrenament.
Calificările pentru prima cursă (sâmbătă, 29 octombrie) de pe Circuit de Catalunya sunt programate la ora României 11.25, în timp ce startul în cursă se va da la 15.25. Atât cursa de mâine, cât și cea de duminică care este programată mai devreme la 14.55 pot fi urmărite live pe Sport.ro și www.sport.ro.
 
 

Lasă un răspuns