Home » Auto » Taxiurile electrice Nissan e-NV200 în Barcelona

Taxiurile electrice Nissan e-NV200 în Barcelona

Primăria din Barcelona și Nissan au încheiat un acord prin care vor crea o rețea de transport în regim taxi formată din vehicule electrice. Modelul ales pentru noua rețea de transport este Nissan e-NV200, un model spațios ce poate fi adoptat și de firmele care fac transport urban de marfă.

Catalanii sunt direct interesați de vânzările acestui model și mai puțin de ecologie. Nissan e-NV200 va fi fabricat din 2014 în fabrica localizată în Zona Franca din Barcelona. Nissan va investi 100 de milioane de euro și va crea 700 de noi locuri de muncă. Rețeaua de încărcare a vehiculelor va fi formată din 1200 de puncte de alimentare de tip CHAdeMO.

Primăria din Barcelona dezvoltă un proiect inteligent prin care le oferă oamenilor locuri de muncă, un mediu mai curat și totodată încasează taxe. Spre deosebire de Barcelona, România oferă “investitorilor” un munte de aur și metale rare, condamnă locuitorii zonei să trăiască într-o zonă poluată și va cheltui sume exorbitante pentru a întreține un lac imens cu cianură și metale grele.

Nissan e-NV200

Nissan e-NV200

Mai jos puteți citi comunicatul de presă și ceva bulshit corporatist.

Etichete: , ,
Postat de in data de 2013/09/15. In categoria Auto, Mediu. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

Postați un răspuns

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.