Workhorse va livra colete cu drona

Companiile descoperă în permanență noi aplicații pentru drone. Dacă armatele lumii visează la flote întregi de drone autonome care să înlocuiască militarii în prima linie a frontului, companiile de curierat visează la flote de done care să distribuie coletele. Aceștia din urmă și-ar reduce personalul și ar avea o eficiență mai ridicată cu costuri mai reduse.
Workhorse Group a făcut o demonstrație cu drona HorseFly. Drona a fost amplasată pe un camion și a transportat un colet către destinatar. Livrarea cu drone poate fi utilă în anumite zone, pentru anumite colete, deci nu-i o soluție universală. Cu toate acestea, fiecare livrare cu drona reprezintă pentru companie o reducere a costului de livrare.
Workhorse a anunțat recent că a început livrările cu drone în Loveland, Ohio, în apropiere de Cincinnati. Anumiți clienți vor avea opțiunea de a accepta livrări cu drona. Clienții vor urmări expediția cu ajutorul unei aplicații pentru mobil.
Drona folosită de Workhorse are 8 elice și poate zbura cu 80km/h timp de 30 de minute. Aceasta poate transporta un colet de cel mult 4,5Kg la un cost de 0,018 dolari pe kilometru.