O strada de pamant in Capitala

Bucurestiul este capitala europeana in care se circula frecvent cu caruta, o buna parte de strazi sunt desfundate, fara canalizare si fara speranta ca maine sa fie mai bine. O astfel de strada care iti pune serios la incercare un 4×4 adevarat si creaza o baza solida de clienti petru service-urile auto exista chiar in mijlocul orasului. Strada despre care o sa va povestesc astazi (marcata cu o linie rosie in imaginea de mai jos) are o lungime de numai 500 de metri dar poate deveni o alternativa importanta la traficul infernal din Drumul Taberei condus (cu multa inteligenta) intr-o singura intersectie, ceea de la Razoare. Drumul porneste din capatul strazii 1Mai (fosta Compozitorilor), traverseaza Drumul Sarii si ajunge in strada Sebastian.
Cei din primaria capitalei sunt foarte ocupati in ultima perioada, au facut cel mai lung carnat, au numarat Mos Craciunii dar nu au avut timp de cea mai scurta strada.
Primarul capitalei este si el ocupat, fiind in campanie electorala pentru presedentie, acolo unde nu va obtine mai mult de 10%, asa cum spun cele mai optimiste sondaje comandate de PSD. Un simplu buldozer si cateva basculante de pietris ar fi fost suficiente pentru a crea o alternativa miilor de soferi ce ies in fiecare dimineata din acest cartier.
Update: Intre timp primaria s-a gandit ca ar fi bine sa betoneze cei 300 de metri de pamant si sa faca aceasta conexiune rutiera pentru locuitorii din Drumul Taberei. Bineinteles ca nu e usor sa construiesti 300 de metri de sosea cu doua benzi iar aceasta lucrare dureaza deja de un an de zile. Sa spera ca pana la urma vor termina strada iar aglomeratia de la Razoare va fi data uitarii.

Prelungire compozitorilor Drumul Taberei
Prelungire compozitorilor Drumul Taberei

Lasă un răspuns