Duster ruleaza in premiera la Gopo

Duster ruleaza in premiera mondiala luni 29 martie, cu ocazia Galei Premiilor Gopo, care va avea loc la Palatul Parlamentului. Un 4×4 veritabil pentru a 4-a Gala a Premiilor Industriei de Film din Romania.
Duster, cel mai recent model din gama Dacia, isi face aparitia pentru prima oara pe sosele, in seara zilei de luni, 29 martie 2010, pentru a aduce pe covorul rosu de la Palatul Parlamentului invitatii celei de-a patra editii a Galei Premiilor Gopo – Premiile Industriei de film din Romania.
Dacia se afla pe afisul Galei in calitate de sponsor principal incepand din 2008. In acest an, Dacia pune la dispozitia prestigiosului eveniment al cinematografiei o flota de 8 vehicule Duster. Personalitati din lumea filmului romanesc, actori, producatori si regizori, vor fi primii pasageri transportati in acest 4×4 robust si spatios.
Gala Premiilor Gopo, la care sunt asteptati 800 de invitati, va fi transmisa in direct de TVR1 de la Palatul Parlamentului, Sala Unirii, incepand cu ora 21,10. Sosirea masinilor Duster pe covorul rosu va putea fi urmarita in direct pe Internet incepand cu ora 19:30, accesand site-urile www.premiilegopo.ro sau www.tvr.ro .
Asocierea pentru al treilea an consecutiv dintre Gala Premiilor Gopo si automobilul national este naturala, intrucat Dacia incurajeaza filmul romanesc.
„Suntem mandri ca Gala Premiilor Gopo – Premiile Industriei de Film din Romania are ca partener principal, Dacia, primul brand romanesc. In 2008 am mers cu Logan, in 2009 cu Sandero, in 2010 cu Duster. Un 4×4 veritabil pentru a 4-a editie a Galei. Ne bucuram sa ne plimbam oaspetii cu masini Dacia, asa cum la Festivalul de la Cannes se intampla cu Renault. Premiem valorile industriei de film din tara noastra, care au mult succes si in strainatate, in parteneriat cu o valoare certa a industriei si exporturilor romanesti, Dacia.”

Lasă un răspuns