Timisoara va avea o reprezentanta Honda

Vineri 10 aprilie 2009 ora 16:00, va avea loc la Timişoara deschiderea oficială a reprezentanţei HONDA motociclete precum şi a showroomului situat pe B-dul Cetăţii nr. 17.
În premieră pentru zona de vest a ţării şi pentru oraşul Timişoara, din luna aprilie a acestui an, timişorenii se vor putea bucura de prezenţa mult aşteptată în oraşul lor a reprezentanţei pentru unul dintre cei mai prestigioşi producători mondiali de motociclete – firma japoneză Honda. Toţi cei pasionaţi de motociclism sunt invitaţi a lua parte la deschiderea oficială a showroomului Honda din Timişoara, situat într-o clădire nouă pe B-dul Cetăţii nr. 17 (vis-a-vis de Şcoala Generală nr. 19). Cu această ocazie vor putea fi desigur admirate ultimele modele de motociclete şi ATV-uri ale prestigiosului producător japonez, iar cei prezenţi se vor putea bucura şi de câteva surprize.
Iniţiatorul acestui proiect este firma Thunderbikes din Timişoara, a căror proprietari pasionaţi de motociclism deţin de asemenea şi unul dintre cele mai performante service-uri moto din România.

Lasă un răspuns