Home » Moto » Timisoara va avea o reprezentanta Honda

Timisoara va avea o reprezentanta Honda

Vineri 10 aprilie 2009 ora 16:00, va avea loc la Timişoara deschiderea oficială a reprezentanţei HONDA motociclete precum şi a showroomului situat pe B-dul Cetăţii nr. 17.

În premieră pentru zona de vest a ţării şi pentru oraşul Timişoara, din luna aprilie a acestui an, timişorenii se vor putea bucura de prezenţa mult aşteptată în oraşul lor a reprezentanţei pentru unul dintre cei mai prestigioşi producători mondiali de motociclete – firma japoneză Honda. Toţi cei pasionaţi de motociclism sunt invitaţi a lua parte la deschiderea oficială a showroomului Honda din Timişoara, situat într-o clădire nouă pe B-dul Cetăţii nr. 17 (vis-a-vis de Şcoala Generală nr. 19). Cu această ocazie vor putea fi desigur admirate ultimele modele de motociclete şi ATV-uri ale prestigiosului producător japonez, iar cei prezenţi se vor putea bucura şi de câteva surprize.

Iniţiatorul acestui proiect este firma Thunderbikes din Timişoara, a căror proprietari pasionaţi de motociclism deţin de asemenea şi unul dintre cele mai performante service-uri moto din România.

Etichete:
Postat de in data de 2009/04/06. In categoria Moto. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

Postați un răspuns

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.