Allied Telesis a fost ales de către Forţele Aeriene ale Statelor Unite (U.S.A.F.) în cadrul noului program pentru Simulare de zbor

Allied Telesis a fost ales de către Forţele Aeriene ale Statelor Unite (U.S.A.F. – United States Air Force) ca furnizor de componente integrate în cadrul unui proiect de dezvoltare a sistemului pentru un nou simulator pentru misiuni de zbor, care se implementează în cadrul Bazei Militare a Forţelor Aeriene din Edwards (Edwards AFB), California.
“A fost o cursă “bară-la-bară” într-o întrecere la care au participat competitori de valoare din piaţa de networking”, a declarat Lisa Thompson – Vice Presedinte al Allied Telesis, responsabilă de dezvoltarea vânzărilor pe segmentul Enterprise. 
Elementul central din infrastructură este reprezentat de switch-urile de nivel 3 modulare din familia SwitchBlade x908 care, prin intermediul celor opt module de tip high-speed (ce oferă capacitate de 60 Gbps) furnizează o platformă de comutare scalabilă şi versatilă pentru aplicaţiile de tip mission-critical, specifice simulatorului U.S.A.F. 
SwitchBlade x908 este proiectat să furnizeze robusteţe si inerenţă, abilităţi de a construi reţele cu nivel ridicat de rezilienţă folosind tehnologia E.P.S.R. (Ethernet Protected Switched Ring ). Şase magistrale de mare capacitate ce oferă suport pentru transport 10 Gigabit bi-directional fiecare, permite rularea de aplicaţii sensibile la valorile de latenţă (streaming video neîntrerupt necesar pentru simulări de zbor de mare acurateţe). Switchblade x908 încorporează noul sistem de operare AlliedWare Plus care se bazeaza pe o Interfaţă Linie de Comanda (CLI) standard în industria networking-ului, în ideea de a facilita procesul de administrare cu eforturi minime.

Lasă un răspuns