Cianura sau peisaj de vis?!

Rosia Montana Gold Corporation (RMGC) a venit cu un nou clip publicitar in care ni se explica beneficiile aduse Romaniei. Locurile de munca directe in indepartarea cianurilor si sterilului pe care-l vor lasa in zona si locurile de munca indirecte la dezintoxicare, pompe funebre sau cele create pe centura Clujului, unde TIR-istii se vor relaxa inaintea unui drum lung. Bogdan Baltazar, economistul care s-a vandut pentru o punga de arginti, ne explica ce bine e pentru el dupa ce i-au intrat banii pe card si ce al naiba o sa fie pentru aia ce vor inghite cianuri in urmatorii ani.


Update: Parlamentul European a adoptat, miercuri, 5 martie 2010, o rezolutie prin care se cere interzicerea folosirii cianurii in exploatarile miniere din UE, cu 488 de voturi pentru, 48 impotriva si 57 de abtineri.

3 comentarii la „Cianura sau peisaj de vis?!

 • 21 aprilie 2010 la 20:11
  Permalink

  E criza nene, e criza, trebuie sa manance si burta lui ceva, cred ca i s-au terminat banii de la Bancorex.

 • 22 aprilie 2010 la 20:24
  Permalink

  Felicitari domnului Baltazar!
  Mai nou nimeni nu indrazneste sa ridice vocea sa spijine acest proiect din cauza controversei create. Tot respectul pentru domnul Baltazar, de a carui integritate nu ma indoiesc. Domnule Baltazar, nu sunteti singurul care ganditi astfel.