Cianura sau peisaj de vis?!

Rosia Montana Gold Corporation (RMGC) a venit cu un nou clip publicitar in care ni se explica beneficiile aduse Romaniei. Locurile de munca directe in indepartarea cianurilor si sterilului pe care-l vor lasa in zona si locurile de munca indirecte la dezintoxicare, pompe funebre sau cele create pe centura Clujului, unde TIR-istii se vor relaxa inaintea unui drum lung. Bogdan Baltazar, economistul care s-a vandut pentru o punga de arginti, ne explica ce bine e pentru el dupa ce i-au intrat banii pe card si ce al naiba o sa fie pentru aia ce vor inghite cianuri in urmatorii ani.


Update: Parlamentul European a adoptat, miercuri, 5 martie 2010, o rezolutie prin care se cere interzicerea folosirii cianurii in exploatarile miniere din UE, cu 488 de voturi pentru, 48 impotriva si 57 de abtineri.

3 Comments on “Cianura sau peisaj de vis?!”

  1. E criza nene, e criza, trebuie sa manance si burta lui ceva, cred ca i s-au terminat banii de la Bancorex.

  2. Felicitari domnului Baltazar!
    Mai nou nimeni nu indrazneste sa ridice vocea sa spijine acest proiect din cauza controversei create. Tot respectul pentru domnul Baltazar, de a carui integritate nu ma indoiesc. Domnule Baltazar, nu sunteti singurul care ganditi astfel.

Lasă un răspuns