Home » Mediu » Cianura sau peisaj de vis?!

Cianura sau peisaj de vis?!

Rosia Montana Gold Corporation (RMGC) a venit cu un nou clip publicitar in care ni se explica beneficiile aduse Romaniei. Locurile de munca directe in indepartarea cianurilor si sterilului pe care-l vor lasa in zona si locurile de munca indirecte la dezintoxicare, pompe funebre sau cele create pe centura Clujului, unde TIR-istii se vor relaxa inaintea unui drum lung. Bogdan Baltazar, economistul care s-a vandut pentru o punga de arginti, ne explica ce bine e pentru el dupa ce i-au intrat banii pe card si ce al naiba o sa fie pentru aia ce vor inghite cianuri in urmatorii ani.

Update: Parlamentul European a adoptat, miercuri, 5 martie 2010, o rezolutie prin care se cere interzicerea folosirii cianurii in exploatarile miniere din UE, cu 488 de voturi pentru, 48 impotriva si 57 de abtineri.

Etichete: , , , , , , , ,
Postat de in data de 2010/04/21. In categoria Mediu. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

3 Responses to Cianura sau peisaj de vis?!

 1. marian

  @Garbatiuc: Uite aici cum va ajunge Rosia Montana, astia sunt in stare sa ne vanda pe toti. proiectul ala e o CRIMA la adresa oamenilor din zona. http://www.ctv.ca/servlet/ArticleNews/story/CTVNews/20100415/w5_paradise_lost_100415/20100417?s_name=W5

 2. Garbatiuc

  Felicitari domnului Baltazar!
  Mai nou nimeni nu indrazneste sa ridice vocea sa spijine acest proiect din cauza controversei create. Tot respectul pentru domnul Baltazar, de a carui integritate nu ma indoiesc. Domnule Baltazar, nu sunteti singurul care ganditi astfel.

 3. Marius

  E criza nene, e criza, trebuie sa manance si burta lui ceva, cred ca i s-au terminat banii de la Bancorex.

Postați un răspuns

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.