Robot hibrid inteligent pentru tuns iarba

Cu un aspect desprins din StarWars, robotul are posibilitatea de alimentare printr-un panou solar de 12W pozitionat pe carcasa sau direct de la incarcator fix.
In ambele cazuri nu trebuie sa va faceti griji pentru a vedea in ce stare e bateria. Daca energia furnizata de panoul solar nu e suficienta iar resursele sunt pe terminate isi va cauta singur statia de incarcare. Bineinteles, dupa incarcare, isi va relua singur constiincios treaba.
Dotat cu un cod pin, stapanul ii poate programa datele de taiere lunare dar si modul in care o va face. Manual se poate regla si inaltimea ierbii. Daca aveti obstacole in gradina nu va faceti probleme,partea frontala are senzori de soc care ii permit acestuia sa le ocoleasca.

Masina de tuns iarba solara
Masina de tuns iarba solara

 
Probabil ca nu toata gradina dvs are gazon si va intrebati ce face daca exista zona cu flori sau piscina. Secretul lui este ca la inceput trebuie sa-i delimitati aria de operare cu un sistem de senzori pe care hibridul o va respecta cu strictete. Daca doriti sa-l folositi si la prieteni, trebuie sa aveti sistemul de senzori instalat cu acelasi cod pin.
Sursa: www.consumredus.ro

Lasă un răspuns