Jucării educative Fischertechnik construite inteligent

Soluțiile ecologice pentru generarea de energie sunt transpuse acum în jocuri educative destinate copiilor. Educația copiilor și dezvoltarea capacității lor de înțelegere a fenomenelor fizice se poate face de la cele mai mici vârste. Jucăriile Fischertechnik, produse în Germania, dezvoltă aptitudinile copiilor și le oferă un prim contact cu lumea ingineriei.

Soluțiile ecologice pe înțelesul copiilor

Multe dintre seturile de jucării de la Fischertechnik folosesc panouri fotovoltaice pentru a alimenta motoarele electrice. Jucăriile sunt construite de copii, seturile fiind formate dintr-o mulțime de piese separate. Cele mai complexe seturi de jucării sunt formate din peste 1.500 de piese, gradul de dificultate fiind destul de ridicat.
Setul Eco Energy permite construcția a 14 modele diferite fiind format din 370 de componente separate incluzând aici un motor solar, două module solare (1V, 400 mA), condensator, LED-uri și un comutator.
Fischertechnik folosește materiale sigure precum ABS (acril-butadien-stiren), PA6 (poliamidă), POM (Polyoxymethylen) sau TPE (elastomeri termoplastici). Jucăriile respectă standardele pentru jucării EN71 Part 3.

Eco Energy Fischertechnik
Eco Energy Fischertechnik

Lasă un răspuns