Home » Energie » Dinam pentru bicicleta fara frecare

Dinam pentru bicicleta fara frecare

Bicicletele au nevoie de o sursa de lumina mai ales atunci cand sunt utilizate pe timp de noapte. Dinamul nu este intotdeauna o solutie, ingreunand sarcina ciclistului nevoit sa pedaleze mai mult pentru a crea energie electrica iar bateriile polueaza destul de mult in componenta lor fiind utilizate divese metale grele.
Veloteca aduce pe piata romaneasca la ora actuala o noua solutie pentru biciclistii care nu vor sa isi mai piarda timpul cumparand sau incarcand baterii: o pereche de dinamuri si faruri fata / spate, care se monteaza la butucul rotii. Se pot monta usor pe orice bicicleta. Farul fata si stopul spate se monteaza la butuci iar magnetii intre spite.

Cum se instalează un dinam fără frecare


Avantaje: nu prezinta frecare; sunt etanse; nu necesita inlocuirea unor baterii; au autonomie nelimitata; nu au nici un fel de fire sau cabluri; sunt cu 40% mai usoare decat dinamurile magnetice in butuc. Aceasta solutie partial ecologica poate rezolva si problema bateriilor uzate, care la ora actuala sunt aruncate iresponsabil la gunoi impreuna cu toate celelalte tipuri de deseuri.

SL-120 power extended

SL-120 power extended

Etichete: , , ,
Postat de in data de 30 iulie 2009. In categoria Energie. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

10 Responses to Dinam pentru bicicleta fara frecare

 1. Alex Tate

  Puteti sa-mi dati amanunte despre dinamul pentru biciclete fara frecare.
  Cit costa?

 2. admin

  Nu stiu de unde poate fi cumparat, probabil l-ai putea gasi in magazinele specializate.

 3. Mi-am cumparat si eu, dar nu mai stiu ce pret are

 4. Bogdan

  Unde se pot gasi? Ma intereseaza sa cumpar.
  Silviu esti multumit de acest tip de dinam?
  Poate ne da cineva mai multe detalii?
  Ms.

 5. marius eugen

  cum functioneaza si cat costa poate am sa ami iau unul

 6. giurgica ciprian

  buna .vreau sa stiu cat costa un dinam pt.bicicleta fara frecare

 7. calin

  doresc sa stiu de unde se procura acest dinam fara frecare si ce pret are.

 8. Admin, informatia este redundanta daca nu oferi un pret si un magazin de achizitionare.

 9. dan

  Petrica informatia nu este redundanta pentru ca nu este informatie… este doar o prezentare a unui produs care este useless asa cum a fost prezentata. Informatii legate de acest sistem cu variantele comerciale le gasiti aici: . In RO se comercializeaza oriunde mai putin pe veloteca.ro care ar fi introdus sistemul pe piata din RO. Respectiv la Decathlon este modelul SL150 http://www.decathlon.ro/RO/set-iluminare-sl150-219460543/ iar la biciclete.ro sunt disponibile atat SL100 cat si SL120 al preturi mai mult decat acceptabile (comparativ cu preturile afisate de producator)

 10. Dan, mulțumim pentru informații și pentru comentariul la obiect. Sper ca vizitatorii site-ului să găsească toate datele de care sunt interesați.

You must be logged in to post a comment Login

center>