Dinam pentru bicicleta fara frecare

Bicicletele au nevoie de o sursa de lumina mai ales atunci cand sunt utilizate pe timp de noapte. Dinamul nu este intotdeauna o solutie, ingreunand sarcina ciclistului nevoit sa pedaleze mai mult pentru a crea energie electrica iar bateriile polueaza destul de mult in componenta lor fiind utilizate divese metale grele.
Veloteca aduce pe piata romaneasca la ora actuala o noua solutie pentru biciclistii care nu vor sa isi mai piarda timpul cumparand sau incarcand baterii: o pereche de dinamuri si faruri fata / spate, care se monteaza la butucul rotii. Se pot monta usor pe orice bicicleta. Farul fata si stopul spate se monteaza la butuci iar magnetii intre spite.

Cum se instalează un dinam fără frecare


Avantaje: nu prezinta frecare; sunt etanse; nu necesita inlocuirea unor baterii; au autonomie nelimitata; nu au nici un fel de fire sau cabluri; sunt cu 40% mai usoare decat dinamurile magnetice in butuc. Aceasta solutie partial ecologica poate rezolva si problema bateriilor uzate, care la ora actuala sunt aruncate iresponsabil la gunoi impreuna cu toate celelalte tipuri de deseuri.

SL-120 power extended
SL-120 power extended

10 Comments on “Dinam pentru bicicleta fara frecare”

  1. Unde se pot gasi? Ma intereseaza sa cumpar.
    Silviu esti multumit de acest tip de dinam?
    Poate ne da cineva mai multe detalii?
    Ms.

  2. doresc sa stiu de unde se procura acest dinam fara frecare si ce pret are.

  3. Petrica informatia nu este redundanta pentru ca nu este informatie… este doar o prezentare a unui produs care este useless asa cum a fost prezentata. Informatii legate de acest sistem cu variantele comerciale le gasiti aici: . In RO se comercializeaza oriunde mai putin pe veloteca.ro care ar fi introdus sistemul pe piata din RO. Respectiv la Decathlon este modelul SL150 http://www.decathlon.ro/RO/set-iluminare-sl150-219460543/ iar la biciclete.ro sunt disponibile atat SL100 cat si SL120 al preturi mai mult decat acceptabile (comparativ cu preturile afisate de producator)

  4. Dan, mulțumim pentru informații și pentru comentariul la obiect. Sper ca vizitatorii site-ului să găsească toate datele de care sunt interesați.

Lasă un răspuns