Home » Energie » Dinam pentru bicicleta fara frecare

Dinam pentru bicicleta fara frecare

Bicicletele au nevoie de o sursa de lumina mai ales atunci cand sunt utilizate pe timp de noapte. Dinamul nu este intotdeauna o solutie, ingreunand sarcina ciclistului nevoit sa pedaleze mai mult pentru a crea energie electrica iar bateriile polueaza destul de mult in componenta lor fiind utilizate divese metale grele.
Veloteca aduce pe piata romaneasca la ora actuala o noua solutie pentru biciclistii care nu vor sa isi mai piarda timpul cumparand sau incarcand baterii: o pereche de dinamuri si faruri fata / spate, care se monteaza la butucul rotii. Se pot monta usor pe orice bicicleta. Farul fata si stopul spate se monteaza la butuci iar magnetii intre spite.

Cum se instalează un dinam fără frecare


Avantaje: nu prezinta frecare; sunt etanse; nu necesita inlocuirea unor baterii; au autonomie nelimitata; nu au nici un fel de fire sau cabluri; sunt cu 40% mai usoare decat dinamurile magnetice in butuc. Aceasta solutie partial ecologica poate rezolva si problema bateriilor uzate, care la ora actuala sunt aruncate iresponsabil la gunoi impreuna cu toate celelalte tipuri de deseuri.

SL-120 power extended

SL-120 power extended

Etichete: , , ,
Postat de in data de 30 iulie 2009. In categoria Energie. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

10 Responses to Dinam pentru bicicleta fara frecare

You must be logged in to post a comment Login

center>