Home » Electric » Hy Tric Motors prezinta un nou automobil electric

Hy Tric Motors prezinta un nou automobil electric

Hy Tric Motors, o firma cu sediul in Ventura, California prezinta publicului un nou autoturism electric cu un design deosebit in care s-a investit sume importante, cel putin daca ar fi sa dam crezare oficialilor companiei. Hy Tric Electro Cycle (XR3), prezentat in imaginea de mai jos, este propulsat de un motor electric si poate atinge o viteza de 200km/h. Pretul pentru un astfel de automobil pleaca de la suma de 23.999USD. Site-ul companiei (http://www.hytricmotors.com/index.html) nu prezinta prea multe informatii despre modelele fabricate, singurul care face exceptie de la aceasta regula fiind AFS HYTRIC XRS, un vehicul electric propulsat de un motor de 4Kw (5.2CP) alimentat de 8 baterii cu plumb de 12V/120Ah.
Pentru a va bucura de „performanta” celor 5 cai putere trebuie sa scoateti din buzunar 10000 de dolari iar la fiecare 3 ani sa schimbatii bateriile cu plumb contra sumei de 1200USD.

HyTric XR3

HyTric XR3

Etichete: , ,
Postat de in data de 28 ianuarie 2009. In categoria Electric. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

You must be logged in to post a comment Login

center>