Home » Economic » Laszlo Borbely a vizitat uzina Dacia

Laszlo Borbely a vizitat uzina Dacia

Laszlo Borbely, Ministrul Mediului si Padurilor, a vizitat marti, 23 martie, departamentele Vopsitorie si Montaj General ale uzinei Dacia. „Trebuie sa recunosc ca sunt pentru prima data la uzinele Dacia-Renault si sunt multumit de ceea ce am vazut”, a declarat Borbely.
Acesta a precizat ca 60% din masinile cumparate pâna acum în cadrul programului de stimulare a înnoirii parcului auto national apartin marcii Dacia. Astfel, Agentia Fondului de Mediu a aprobat pâna în prezent 3758 de dosare depuse pentru achizitionarea unui model Dacia.
Laszlo Borbely s-a aratat placut surprins de pretul noului model, Dacia Duster, pe care îl considera un vehicul fiabil, usor de condus, avantajos pentru români datorita performantelor sale 4×4: „Aceasta masina e potrivita pentru toata lumea, la pretul acesta nu cred ca gasesti, sincer, pe piata europeana, un 4×4 în aceleasi conditii”.
Pe parcursul vizitei sale, ministrul a fost însotit de Jérôme Olive, directorul general al Grupului Renault România, Constantin Stroe, vice-presedinte al Consiliului de Administratie, si Constantin Nicolescu, presedintele Consiliului Judetean Arges.

Etichete: , , ,
Postat de in data de 30 martie 2010. In categoria Economic. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

You must be logged in to post a comment Login

center>