Probleme cu Autogreen.ro

Site-ul Autogreen. ro a inregistrat o problema semnalata prin afisarea unui cod de eroare: Fatal error: Allowed memory size of 262144 bytes exhausted (tried to allocate 311296 bytes) in … public_html/wp-settings.php on line 553
Site-ul construit pe o platforma wordpress, gazduit in USA pe un server Apache, nu mai putea fi accesat nici in mod direct, nici prin interfata wordpress de administrare. Singurul Cpanel-ul functiona dar fara mari posibilitati de rezolvare eleganta a problemei.
Solutia pentru evitarea problemei a fost adaugarea unei linii de instructiuni in fisierul de configurare. In cazul nostru fisierul wp-config.php din directorul public_html a fost copiat pe calculatorul personal dupa ce m-am conectat prin FTP iar in linia a doua, imediat dupa semnul de marcare a codului PHP <?php  am adaugat codul:

ini_set(‘memory_limit’, -1);

Fisierul a fost salvat si urcat din nou pe server, problema a fost rezolvata doar partial, ideal ar fi fost ca administratorii serverelor sa creasca limita de memorie.
Update: Dupa o discutie cu cei de la suport tehnic, carora tin sa le multumesc pentru amabilitate, s-a efectuat o modificare in php.ini setandu-se memory_limit = 64M, de la 32 cat era inainte ( Maximum amount of memory a script may consume).

Lasă un răspuns