Home » Diverse » Probleme cu Autogreen.ro

Probleme cu Autogreen.ro

Site-ul Autogreen. ro a inregistrat o problema semnalata prin afisarea unui cod de eroare: Fatal error: Allowed memory size of 262144 bytes exhausted (tried to allocate 311296 bytes) in … public_html/wp-settings.php on line 553
Site-ul construit pe o platforma wordpress, gazduit in USA pe un server Apache, nu mai putea fi accesat nici in mod direct, nici prin interfata wordpress de administrare. Singurul Cpanel-ul functiona dar fara mari posibilitati de rezolvare eleganta a problemei.
Solutia pentru evitarea problemei a fost adaugarea unei linii de instructiuni in fisierul de configurare. In cazul nostru fisierul wp-config.php din directorul public_html a fost copiat pe calculatorul personal dupa ce m-am conectat prin FTP iar in linia a doua, imediat dupa semnul de marcare a codului PHP <?php  am adaugat codul:

ini_set(‘memory_limit’, -1);

Fisierul a fost salvat si urcat din nou pe server, problema a fost rezolvata doar partial, ideal ar fi fost ca administratorii serverelor sa creasca limita de memorie.
Update: Dupa o discutie cu cei de la suport tehnic, carora tin sa le multumesc pentru amabilitate, s-a efectuat o modificare in php.ini setandu-se memory_limit = 64M, de la 32 cat era inainte ( Maximum amount of memory a script may consume).

Etichete: , , , , ,
Postat de in data de 29 decembrie 2009. In categoria Diverse. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

You must be logged in to post a comment Login

center>