Codul Rutier pe iPhone

Compania Mobile Touch a lansat aplicatia Codul Rutier, dedicata tuturor celor care doresc sa aiba la dispozitie pe iPhone si iPod Touch legislatia rutiera actualizata.
Prezentata sub forma unui e-book, aplicatia „Codul Rutier” vine in intampinarea tuturor posesorilor de iPhone si iPod Touch care doresc sa consulte legislatia rutiera in vigoare, cu toate modificarile aparute ulterior revizuirii din 2007.
Aplicatia ofera si posibilitatea cautarii contextuale pentru cele doua documente ce stau la baza Codului Rutier, precum si introducerea de semne de carte acolo unde se considera necesar. Penalizarile aferente incalcarii regulilor de circulatie sunt extrase separat, sub forma tabelara, insotite de numarul de puncte, minimul si maximul amenzii si numarul de zile pentru care se suspenda permisul de conducere.
Dupa succesul inregistrat cu „Calendarul Crestin Ortodox” am ajuns la concluzia ca in Romania, posesorii de iPhone si iPod Touch apreciaza in mod special aplicatiile utile, care sa ii insoteasca pretutindeni.

Lasă un răspuns