ASUS amana prezentare modelului NX90

În România multe lucruri sunt posibile, mai ales din categoria celor care nu ne fac cinste. Nu vorbim despre vreun program de autostrăzi care va lega sudul de nord şi nici estul de vest.
Compania ASUS se vede nevoită să amâne prezentarea laptopului NX90 în urma furtului produsului din cursul nopţii de 11 august. Prototipul este un model exclusivist, conceput pentru segmentul superior al pieţei. Ce e mai ciudat e faptul că laptop-ul a fost expus într-un stand rotativ din plexiglas, amplasat în holul unui hotel de cinci stele din Bucureşti iar persoanele care apar în înregistrările surprinse de camerele de supraveghere nu par deloc hoţii de duzină.
Cu fiecare lansare importantă, obişnuim să prezentăm în avans reprezentanţilor presei un prototip al respectivului produs, înaintea intrării în fabricaţia de serie. Acum suntem nevoiţi să aşteptăm primirea unui nou portabil din Taiwan. Am decis amânarea evenimentului de lansare pe plan local pentru a evita eventualele probleme de logistică”, a declarat Ciprian Donciu, purtător de cuvânt ASUS România.

Lasă un răspuns