Volkswagen Crafter acopera o gama larga de utilizari

Crafter este o completare ideala a gamei Transporter. Cu mase totale de 3.5 si 5.0 tone, modele de baza Crafter 35 si Crafter 50 acopera o gama larga de utilizari. Crafter este disponibil in doua versiuni de ampatament – 3665 si 4325 mm, si un model nou cu consol lungit pentru varianta Furgon. Acoperisul este si el disponibil in trei variante: normal, inalt si supranaltat, oferind o inltime maxima de incarcare de la podea la acoperis de 2140 mm. Volumul compartimetului de incarcare variaza acum de la 7.5 la 17 mc, depind modelul predecesor cu pana la 25%.
Volkswagen isi bazeaza gama autovehiculelor comerciale pe noile motoare TDI, renumite pentru fiabilitate si economie de carburanti. Aceste propulsoare integreaza in premier tehnologia Common Rail. Toate versiunile folosesc motoare cu cinci cilindri de 2.5 litri. Gama de performante este conceputa pentru a satisface toate cerintele clientilor. Astfel, exista disponibile trei variante de motorizari ce dezvolta 109, 136 si respectiv 163 CP.

Volkswagen Crafter
Volkswagen Crafter

Noile motoare sunt economice si au costuri de intretinere mici. Ele indeplinesc normele Euro 4 de poluare, fiind echipate in dotarea standard cu filtru de particule si convertor catalitic.Incepand din toamna acestui an, Crafter 50 va indeplini norma de poluare Euro V, ceruta prin legislatie.
Crafter folosete o transmisie manuala in ase trepte. Schimbtorul de viteze este tip joystick, pozitionat in bord, lng volan, pentru o operare facil. Ca optiune se poate monta o cutie de viteze automat SHIFTMATIC pentru motorizrile de 109 CP si 136 CP. Aceasta mbina confortul cutiilor de viteze clasice cu performante specifice celor mecanice.
Volkswagen Crafter poate fi achizitionat in Romania incepand de la 18.095 euro fara TVA.

One Comment on “Volkswagen Crafter acopera o gama larga de utilizari”

Lasă un răspuns