Home » Auto » Un concurent adevărat pentru Tesla: Jaguar I-PACE

Un concurent adevărat pentru Tesla: Jaguar I-PACE

Pentru prima dată în scurta istorie a automobilului electric, Tesla Motors are un concurent redutabil. Jaguar I-PACE este un SUV electric cu un design futurist, forme plăcute și performanțe pe măsura prețului său de 70.000 de euro.
Jaguar este o marcă britanică, deținută de o companie din India, care a încheiat un contract de producție cu fabrica Magna Steyr din Graz, Austria pentru fabricarea modelului electric I-PACE.

Jaguar I-PACE

Jaguar I-PACE


Jaguar I-PACE este o mașină electrică, 4×4 permanent, cu o autonomie de 480 km, pusă în mișcare de motoare electrice cu puterea de 394 CP. SUV-ul poate ajunge de la 0 la 100 km/h în numai 4,5 secunde.

Google – cel mai important client pentru Jaguar I-PACE

​Google va cumpăra prin Waymo, divizia de mașini autonome din grupul Alphabet, un număr de 20.000 de automobile electrice Jaguar I-PACE, pe care le va transforma în vehicule autonome. Waymo va plăti aproximativ 1,5 miliarde euro, acesta fiind un adevărat motiv de sărbătoare pentru locuitorii orașului Graz.

Jaguar I-PACE: Funcții și beneficii

Jaguar I-PACE: Provoacă Tesla

Jaguar I-PACE: Întrecere cu balize

Specificații tehnice Jaguar I-PACE

Număr locuri 5
Autonomie 480 Km
Baterie (kWh) 90
Putere meximă CP (kW) 400 (294)
Cuplu 696 Nm
Transmisie automată 4×4
Viteza maximă 200km/h
Acceleratie 0-100 km/h în 4.5 secunde

Postat de in data de 28 martie 2018. In categoria Auto. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

You must be logged in to post a comment Login

center>