Toyota Prius Plug-in Hybrid în România

Nu vreau să fiu malițios dar nici nu pot să-mi mint cititorii. Toyota Prius Plug-in Hybrid e un automobil scump care nu justifică sub niciun aspect prețul mare de vânzare. Prius Plug-in Hybrid nu e o mașină economică, nu e o mașină ecologică, nu e o mașină luxoasă și nici nu e o mașină ieftină. Cei care doresc să protejeze mediul să-și cumpere un Fiat 500 Twin-air, un Sandero cu motor de 900cc sau un VW Polo 1.2TSI.

Toyota Prius Plug-in Hybrid

Prețul este foarte mare. Toyota Prius Plug-in Hybrid are un preț de 43.900 de euro!!!! (TVA inclus).
Toyota Prius Plug-in Hybrid poate funcționa în modul pur electric, în mod automat și în modul power atunci când sunt folosite ambele motoare. Autonomia în modul electric este extrem de redusă și este influențată de factorii de mediu. Teoretic noul Prius Plug-in Hybrid ar putea să se apropie de 20 de kilometri în modul pur electric. George Buhnici a testat automobilul iar autonomia electrică s-a dovedit mult mai redusă.

Toyota Prius Plug-in Hybrid
Toyota Prius Plug-in Hybrid

Bateriile cu litiu, montate în spatele banchetei din spate, se reîncarcă de la o priză normală în numai 90 de minute. Automobilul poate transporta cinci persoane, iar capacitatea portbagajului este de 443 de litri.
Toyota a vândut la nivel mondial peste 2,6 milioane de autoturisme Prius şi mai mult de 4 milioane de maşini integral hibride.
Vezi testul făcut de George Buhnici cu noul automobil Toyota Prius Plug-in Hybrid.

Lasă un răspuns