Home » Auto » Toyota lanseaza IQ si Urban Cruiser in Romania

Toyota lanseaza IQ si Urban Cruiser in Romania

Toyota a lansat astazi in Romania doua masini cu motoare mici si puturoase. Urban Cruiser este un SUV de oras cu motoare de 1.364cc pe motorina si 1.33 litri pe benzina. Puterea generata de aceste propulsoare este de 90CP pentru diesel si 100CP pentru benzina. Faptul ca sunt mici, puturoase si pline de plastice nu ar fi o problema dar in momentul in care vezi preturile iti dai seama ca trebui sa fii „un pic special” ca sa platesti 15.725euro pentru Urban Cruiser in versiunea cheala.
Modelul IQ in schimb este ideal pentru oras, varianta cu motor de 1.33 litri fiind dotata si cu un sistem start/stop. In versiunea de top pretul masinutei ajunge la ametitoarea suma de 16.831 euro cu TVA inclus, echivalentul ca valoare a unui BMW serie 3 cu rodajul terminat. Pentru a te bucura de cei 68 de caluti ai motorului de 1 litru, un potential client roman ar trebui sa scoata din buzunar cel putin 13.031 euro. Urban Cruiser nu depaseste in dinamica un Oltcit sau o Dacie Supernova.
Actualizare: Am avut ocazia sa studiez mai de aproape modelul IQ intr-un showroom din Madrid, masinuta arata super bine, e ceva mai lata si pare mai solida decat Smart-ul. Daca pretul ar fi pe undeva la limita decentei adica un 8-9000 de euro, ar fi o afacere buna insa la banii pe care Toyota ii cere pe IQ pot sa si-o bage in cur, asa cum bine spune un coleg de serviciu. Fiatul 500 este mult mai atragator, ofera 4 locuri, dispune de motorizari variate, unele chiar mai puternice decat este nevoie si cel mai important este mult mai ieftin.

Toyota IQ

Toyota IQ

Etichete: , , , , , ,
Postat de in data de 19 iunie 2009. In categoria Auto. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

One Response to Toyota lanseaza IQ si Urban Cruiser in Romania

You must be logged in to post a comment Login

center>