Home » Auto » Tesla vs Dodge Challenger Hellcat 2015. Cine câștigă sfertul de milă?

Tesla vs Dodge Challenger Hellcat 2015. Cine câștigă sfertul de milă?

Dodge Challenger Hellcat, model 2015, cu motor HEMI V8 de 6.2 litri pe benzină și 707 cai putere e un monstru pe roți care nu dă nicio șansă adversarilor. Puterea brută a muscle car-ului american imprimă o accelarație care te fixează în scaun. Din păcate, Dodge Challenger Hellcat e o mașină cu motor termic a cărui putere trebuie controlată. La fiecare schimbare de treaptă se pierde timp, iar dacă șoferul face o mică greșeală cursa e compromisă.

Tesla vs Dodge Challenger Hellcat 2015

Tesla Model S P85D are 691 de cai electrici care oferă cuplul maxim din primul moment. Tesla Model S P85D nu schimbă viteza pe parcursul unui sfert de milă și țâșnește de 0 la 100 în numai 3,2 secunde. Automobilul electric este controlat de un software performant, puterea fiind transmisă către cele patru roți în cel mai eficient mod posibil.

Tesla Model S

Tesla Model S


 
 
Câte mașini pot câștiga sfertul de milă în fața unui automobil Tesla Model S P85D?! Probabil nici o mașină de stradă cu motor termic.

Tesla Model S P85D vs Dodge Challenger Hellcat 2015

Postat de in data de 25 ianuarie 2015. In categoria Auto. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

You must be logged in to post a comment Login

center>