RCA în Bulgaria

Asigurările RCA din România au ajuns la un preț insuportabil pentru șoferul român pus în situația de a renunța la automobil sau de a se muta într-o altă țară. Situația a fost creată de service-urile auto care au umflat tarifele atât de mult încât o singură ușă de Logan schimbată și vopsită ajunge să coste mai mult decât toată mașina, integral, în cazul modelelor vechi.
Soluția la această lăcomie a unor oameni protejați de legi este tocmai libertatea oferită de Uniunea Europeană.

RCA în Bulgaria

Bulgaria practica tarife mai mici pentru RCA, inmatriculare și impozitele auto. Economisiți de trei ori pentru fiecare operațiune odată ce statul român vă interzice practic în a mai folosi un automobil.
Firmele care se ocupă de RCA în Bulgaria sunt destul de multe. E bine să studiați în detaliu oferta și să vă informați despre condițiile în care se face înmatriculare, plata impozitelor și asigurarea.

 Cum sună anunțul unei firme care face RCA în Bulgaria?

Inmatriculam masini in regim de urgenta pe Bulgaria cu preturi incepand de la 275 de euro. Asiguram ITP si transport pe platforma.
Asigurari in Bulgaria la cele mai mici preturi si colaborare cu cei mai mairi asiguratori: Lev Ins, Bulgarski Imoti, Euro Ins.
 

Audi A6 accident
Audi A6 accident

Lasă un răspuns