Home » Auto » Smart e cel mai ieftin mijloc de transport in Germania

Smart e cel mai ieftin mijloc de transport in Germania

Analistii germani din industria auto considera micul autoturism fabricat de Mercedes-Benz cel mai ieftin mijloc de a te deplasa, exceptand mersul pe jos sau pe bicicleta am spune noi.
Smart ForTwo este ideal in orasele aglomerate, se parcheaza usor, consuma putin iar emisiile de dioxid de carbon sunt de numai 103 grame la 100 de kilometri. Din octombrie 2008 sunt disponibile pe piata modele cu motorizarile de 61CP si 71CP pe benzina si sistem start-and-go. Sistemul start-and-go, implementat de Mercedes pentru modelele Smart ForTwo are un mod unic de functionare.

Smart ForTwo

Smart ForTwo


Motorul este oprit cand masina circula sub 8km/h si pornit intr-o fractiune de secunda in momentul in care se ia piciorul de pe frana. Utilizatorul nu trebuie sa schimbe treapta de viteza sa actioneze alta comanda. Prin acest mod timpul in care motorul este pornit in trafic se reduce considerabil.
Compania germana doreste sa ofere pe piata pe langa modelele cu motoare pe benzina sau motorina si primele Smart-uri electrice.

Etichete: , , , ,
Postat de in data de 10 octombrie 2008. In categoria Auto. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

3 Responses to Smart e cel mai ieftin mijloc de transport in Germania

You must be logged in to post a comment Login

center>