Home » Auto » Smart concureaza cu propriile clonele pe piata chineza

Smart concureaza cu propriile clonele pe piata chineza

Smart va intra in perioada imediat urmatoare pe piata chineza recunoscuta pentru apetitul urias. Singurele probleme constau in preturile de pana la 29.000 de dolari pentru o masina cu doua locuri in conditiile in care exista deja o multime de producatori ce vand clone ale aceluiasi model la preturi ce pornesc de la 6.500USD. O alta tendinta manifestata in principal in China si Statele Statele Unite ale Americii este reprezentata de succesul pe care il au o serie de producatori auto necunoscuti pana in prezent.
Automobilele in general au inceput sa aibe o contructie modulara iar asamblarea lor devine mult mai simpla atata timp cat componente deplin functionale sunt livrate de companii cu experienta. Automobilele electrice sunt si mai simple, un motor electric ieftin, un grup de acumulatori si o caroserie din fibra de sticla sunt principalele subansamble ce pot constitui baza pentru un nou model. In urmatorii ani asteptam o ieftinire a acumulatorilor performanti pe fondul cresterii de productivitate.

Smart ForTwo

Smart ForTwo

Etichete: , , ,
Postat de in data de 14 aprilie 2009. In categoria Auto. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

You must be logged in to post a comment Login

center>