Skoda Fabia RS TDI la Iasi

Cea de-a 8-a etapa a Campionatului National de Raliuri din acest an, are loc la Iasi, in perioada 25 – 26 octombrie. Raliul Iasiului Prista Oil cuprinde 16 probe speciale, contabilizand peste 144 km de concurs.
La Iasi, se anunta o etapa de asteptare si tensiune pentru toti concurentii, prin prisma faptului ca ea marcheaza finalul acestui sezon.

” Dupa 7 etape in CNR, parcurse cu aceeasi masina (Skoda Fabia RS TDI), echipa Delcar Motorsport este bine inchegata si gata pentru runda finala!
Desi rezultatul inregistrat la Cluj in etapa trecuta ne-a dezavantajat, obiectivul nostru mai poate fi inca atins. La grupa A nu s-a tras inca linia finala iar cand se va face acest lucru, ne-am dori sa ne situam deasupra ei.
Masina este pregatita pentru cursa, traseul este foarte bun, poate chiar cel mai bun macadam din acest sezon, iar noi suntem increzatori intr-un rezultat pe masura. Daca sansa va fi de partea noastra, putem finaliza acest raliu nu doar in puncte, ci chiar pe podium.” (Ernest Mulner, pilotul echipei)

Fabia RS
Fabia RS

Lasă un răspuns