Renault garanteaza pentru conditiile de munca de la Uzina Vehicule Dacia

La Uzina Vehicule Dacia a avut loc auditul pentru certificarea Sistemului de Management al Sanatatii si Securitatii in Munca. Specialistii Renault au acordat Uzinei Vehicule Dacia diploma de certificare pentru respectarea principiilor generale de sanatate si securitate in munca.

Certificarea obtinuta de Uzina Vehicule reflecta progresele semnificative realizate de Dacia in scopul prevenirii accidentelor de munca si respectarea cerintelor Referentialului de Sanatate, Securitate, Ergonomie si Conditii de Munca al Grupului Renault. Incepând cu anul 2001, aceasta certificare este o conditie obligatorie pentru toate siturile industriale ale Grupului.

Consecinta cea mai importanta a Sistemului de Management al Sanatatii si Securitatii in Munca la Uzina Vehicule Dacia este responsabilizarea salariatilor si schimbarea comportamentelor si atitudinilor acestora in vederea respectarii securitatii muncii. Dacia isi instruieste constant salariatii pentru purtarea echipamentului de protectie, pentru respectarea instructiunilor specifice si a modurilor de operare standard. O atentie deosebita se acorda ameliorarii ergonomiei posturilor de lucru si informarii constante a angajatilor.

 

Dacia
Dacia

Lasă un răspuns