Home » Auto » Nu se prelungește valabilitatea ITP-ului în starea de urgență!

Nu se prelungește valabilitatea ITP-ului în starea de urgență!

Foarte mulți șoferi întreabă dacă se prelungește valabilitatea ITP-ului pe perioada stării de urgență. Valabilitatea ITP-ului nu se prelungește pe perioada stării de urgență. Răspunsul privin valabilitatea ITP vine chiar de la Grupul de Comunicare Strategică.


„Nu se prelungește valabilitatea ITP-ului, conform deciziei Registrului Auto Român. Deplasarea pentru efectuarea verificării ITP la stațiile agreate se poate face, fiind considerată activitate pentru acoperirea necesitaților de bază ale persoanelor, situație prevăzută la punctul 2 al declarației pe proprie răspundere”

Prin urmare va trebui să vă deplasați către un service ITP, să aveți asupra dumneavoastră toate actele (Carte de Identitate, Certificat de Înmatriculare, Carte de Identitate a Autovehicului și declarația pe propria răspundere care se poate descărca de aici).


Dacă aveți ca sarcină de serviciu realizarea inspecției ITP puteți descărca adeverința de la angajator de aici, care va trebui completată.


Etichete:
Postat de in data de 2 aprilie 2020. In categoria Auto. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login

center>