Nissan e-NV200 de la 4950 euro în Olanda

Automobilele electrice pot fi o afacere excelentă mai ales dacă locuiești în Rotterdam sau în Amsterdam. Olandezii oferă subvenții foarte generoase pentru firmele care optează pentru automobilele electrice, prețurile totale de utilizare fiind mult mai mici decât cel al variantelor clasice, chiar dacă ai alege cel mai economic diesel.
Spre exemplu, firmele din Olanda pot cumpăra noul Nissan e-NV200 electric la prețul de 4.950 euro, mai ieftin decât Dacia Logan în versiunea de bază. Având în vedere că Nissan e-NV200 nu va consuma niciun strop de benzină sau de motorină și nici nu va avea nevoie de revizii costisitoare, mașina devine din start prima alegere.
 

Nissan e-NV200
Nissan e-NV200

Orașul Rotterdam oferă 2500 de euro pentru casarea unei rable, iar statul olandez vine cu o altă subvenție și mai generoasă. În acest fel, prețul automobilului e-NV200 Visia Flex scade de la 24.110 euro la 7.450 (prețurile exclud TVA-ul și închirierea bateriei). Mai mult, Rotterdam oferă utilizatorilor de vehicule electrice care și-ai instalat propria stație de reîncărcare o subvenție de 1.450 euro și posibilitatea de a parca gratuit, timp de un an, în centrul orașului.
Amsterdam oferă alte scheme de subvenționare care reduc prețurile automobilelor electrice, la fel de avantajoase.
Înmatriculările de automobile electrice au ajuns la 45.000 de unități în anul 2013 iar în anul 2015 se așteaptă o cifră și mai mare.

Prezentare Nissan e-NV200 electric

 

Sursa – carscoops.com

Lasă un răspuns