Delphi va prezenta noul ’Tech Truck’

Delphi Automotive va dezvălui cea de a doua generație a conceptului Technology Truck evidențiind tehnologiile viitorului la evenimentul IAA Commercial Vehicles organizat în perioada 25 Septembrie – 2 Octombrie în Hanovra, Germania.

Tehnologii Delphi: 

  • Dincolo de Euro VI – dezvoltarea unui nou sistem de injecție pentru categoria heavy duty pentru creșterea performanței și a eficienței: Bazându-se pe performanțele revoluționarelor tehnologii common rail de 2700 bar F2, compania va prezenta noua generație de sisteme de injecție a combustibilului pentru aplicații de vehicule comerciale. Sistemul, care include un injector de combustibil patentat, va ajuta producătorii de vehicule să îndeplinească cerințele legale viitoare în materie de emisii și nivelurile de eficiență a combustibilului.
  • Noua injecție directă de înaltă presiune (HPDI) cu injector pe gaz pentru aplicații cu motoare de categorie heavy duty: Delphi va prezenta cea de a doua generație a injectorului HPDI co-dezvoltat cu Westport.
  • Noua familie modulară de Sisteme Diesel Common Rail de înaltă-performanță pentru aplicații de categorie medium-duty: noua gamă de sisteme de înaltă presiune, care va fi prezentată pentru prima dată la la Salonul IAA CV va ajuta producătorii de vehicule să îndeplinească criteriile de performanță și cerințele legale planificate în ceea ce privește emisiile.
  • Blocuri fundamentale de securitate pentru viitoarele vehicule automate. Furnizorul va prezenta cei mai recenți senzori cameră și radar bazați pe „algoritmii unici de viziune și fuziune Delphi „. Printre aceste tehnologii sunt frânarea autonomă de urgență (AEB) și avertizarea în caz de părăsire a benzii de circulație (LDW), sisteme care vor fi caracteristicile obligatorii pentru toate vehiculele din categoria heavy duty de la 1 Noiembrie 2015.
  • De la infotainment la modul de conducere autonom, Ethernet înseamnă transformarea vehiculului: introducerea Ethernet la noile vehicule va crește de la 1 la sută în 2014 la 40 la sută în 2020, conform unui studiu al ABI. Conectivitatea avansată de Ethernet Delphi permite sistemelor vehiculelor, să comunice și să facă schimb de informații la o viteză de 100 mega biți pe secundă. Delphi oferă o soluție robustă, eficientă din punct de vedere al costurilor pentru integrarea Ethernet în arhitectura de cablaje a vehiculului.
  • Cel mai nou ecran integrat infotainment pentru vehicule comerciale asigură informații critice pentru șoferii, oferind siguranță maximă. Delphi va prezenta pe piața europeană noul afișaj inteligent DEA600 care integrează numeroase tehnologii de vârf, cu elemente de design robust. Acesta combină funcționalități de radio tradiționale, cu opțiuni de conectivitate moderne și acces la internet. Acest ecran integrat unic pentru vehicule comerciale este unul din primele de acest gen pentru a fi utilizate cu sistemul de operare Android.
  • Grupuri reconfigurabile pentru a minimiza distragerea atenției șoferului: Întrucât șoferii de camioane au acces la cantități tot mai mari de informații în timp ce conduc, distragerea atenției șoferului reprezintă o preocupare tot mai mare. Delphi oferă ecrane full-color, de înaltă rezoluție și panou de instrumente în întregime reconfigurabile din cabina de pilotaj, care ajută la creare unei experiențe de conducere mai sigură. Sistemul afișează informații cheie de conducere într-un unghi de 20 ° de vizualizare și folosește grafică 3D fotorealistă.
  • Dispozitiv de încărcare wireless oferă confort și o experiență de conducere mai sigură: Vehiculele comerciale se bazează pe o serie de dispozitive mobile pentru comunicarea conducătorilor auto și pentru gestionarea flotelor, precum și pentru a bine-dispune, a informa și a menține în condiții de siguranță conducătorii auto în călătoria lor. Dispozitivul de încărcare wireless Delphi elimină mai multe cabluri de încărcare în cabina autovehiculului și le înlocuiește cu un sistem automat, sigur și comod de încărcare. Delphi a dezvoltat un sistem multi-mode, care este compatibil cu cele mai recente standarde de încărcare, incluzând o tehnologie extrem de rezonantă pentru a acoperi o gamă completă de dispozitive de consum.
  • O gamă îmbunătățită de sisteme de conectare de înaltă tensiune pentru a îndeplini cerințele robuste ale vehiculelor comerciale: Delphi va prezenta o nouă gamă de conectori de înaltă tensiune și accesorii care au fost dezvoltate pentru a gestiona vibrații înalte în medii dure.
Injector Delphi
Injector Delphi

Lasă un răspuns